خواص زیتون سیاه

خواص زیتون سیاه

خواص زیتون سیاه

 

زیتون سیاه دارای ارزش غذایی بالایی می باشد. عمده دلیل خواص زیتون سیاه به خاطر روغن آن است. روغن زیتون سیاه بیشتر بوده و هر چقدر رنگ زیتون تیره تر باشد روغن آن بیشتر و مقوی تر است

زیتون سبز با زیتون سیاه از نظر طعم و رنگ تفاوت دارند ولی از نظر میزان ارزش تغذیه ای تفاوت ندارند. فقط در زیتون سیاه میزان کارتنوئید بیشتر است.

-کاهش کلسترول

از مهمترین خواص زیتون سیاه می توان به خواص درمانی فراوان آن اشاره کرد. می تواند کلسترول بد خون را پایین آورد. زیتون سیاه سرشار از ویتامین E و با خواص آنتی اکسیدانی که دارد می تواند با رادیکال های آزاد مبارزه و از بروز بیماری های مزمن جلوگیری کند.

-تقویت دستگاه گوارش

از دیگر فواید زیتون سیاه برای دستگاه گوارش، درمان یبوست است. به افرادی که معده حساس دارند و بعد از صرف غذا دچار یبوست می شوند توصیه می شود که از زیتون سیاه استفاده کنند

-خواص زیتون سیاه در درمان کم خونی

زیتون سیاه و سبز، به ویژه زیتون سیاه، سرشار از آهن هستند. می دانیم که وجود آهن در بدن، به گلوبول های قرمز خون در حمل اکسیژن در سراسر بدن کمک می کند. افرادی که دچار کمبود آهن هستند، میزان اکسیژن رسانی به بافت های بدن شان نسبت به حالت طبیعی کمتر است. از جمله نشانه ها و علائم کم خونی می توان به احساس ضعف و سرما، درد شکم، سردرد، نقص شناختی اشاره نمود. بنا بر آنچه گفته شد، افرادی که دچار کم خونی هستند، بهتر است زیتون را در برنامه غذایی خود بگنجانند